dilluns, 19 de juliol del 2010

Molta corbata i molt poca vergonya

“Tres provincias y una región: Alicante, Valencia y Castellón”, aquesta cançoneta era ensenyada a les escoles franquistes valencianes per tal d’aprendre les tres províncies del País. Ara, amb Paco Camps manant a les Corts, la cançó canvia el nom de les capitals, pel dels casos de corrupció que ofeguen al PPCV: Cas Brugal, Cas Gürtel i Cas Fabra.

Ja coneixem de sobra a ‘il padrino’ Fabra i tots els seus casos, que podrien ser trets de les pel·lícules més al·lucinants sobre la màfia, però aplicats a la Diputació de Castelló (suborns, compra de bitllets de loteria per blanquejar diners, tràfic d’influències, etc.). També estem assabentats de l'inacabable Cas Gürtel, on s’intenta demostrar el finançament il·legal del PP, així com suborn impropi, malversació de fons, tratges, bolsos i somriures del President ben amplis per tapar la pudor que els ofega, mentre Canal Nou (el seu canal) els ajuda amb la falta d’informació. Però com diu la dita popular: no n'hi ha dos, sense tres. Fa uns dies explotava a la nostra província un altre cas de possible corrupció a les files del PP, i ja ens cansem, perquè en són massa i sempre els mateixos. Aquesta vegada era Ripoll, el president de la nostra Diputació, que ha quedat en llibertat provisional, però IMPUTAT per prevaricació, suborn i maneig d’informació privada.

Des del BLOC JOVE, defenem la presumpció d’innocència, però també deixem córrer a la lògica, i llancem LA GRAN PREGUNTA: Hi ha algun gen als militants del PP que els fa enganyar el poble i aprofitar-se de nosaltres? I és que ‘quan el riu sona, aigua porta’.

Si ‘els pobrets’ no tenien prou amb tota la merda que els reglotava per damunt del cap, ara han de sumar un altre cas de corrupció que els assenyala directament, ni més ni menys que el president de tota una Diputació. Sí, companyes i companys: la persona que representa a tots els alacantins i alacantines ha sigut declarat culpable per un jutge. Ripoll, ara imputat, fou el que portava la bandera de la transparència política dintre del seu partit contra el Presidente Camps quan va explotar el Gürtel i varen suspendre de militància Ricardo Costa, l’exsecretari general del PP valencià: “Les responsabilitats sobre el cas Gürtel no acaben en Ricardo Costa, comentava l’alacantí president de la Diputació. A més, en els últims mesos ha deixat plantat Camps en diversos actes, sobretot després que el Tribunal Suprem decidira reobrir la causa dels tratges i que el Tribunal Superior de Justícia de Madrid implicara la cúpula del PP autonòmic en la trama Gürtel per presumpte finançament irregular del partit, delicte electoral i suborn.

Tot açò evidencia més encara la falta de lideratge i control que té el Presidente al seu partit, dividit en dos corrents, encara després de 7 anys: Zaplanistes i Campsistes; i infestat d’imputats i presumptes lladres i cacics. Ara, la majoria d’homes forts del PP valencià ja estan implicats (directa o indirectament) en trames de corrupció. Enhorabona, companys i companyes del PP, ho heu aconseguit: el País Valencià som el centre d’atenció de la política de l’Estat espanyol... vergonyosament.

A casa nostra, no estaria gens malament que l’alcalde Pasqual ens donara alguna explicació sobre aquest cas Brugal, ja que el representant de tots els alacantins i alacantines és el seu ‘amic de l’ànima’ (els dos són Zaplanistes), a banda que són del mateix partit, i que, segons el PP petrerí Ripoll i la Diputació d’Alacant és l'única que ens dóna diners i ens salva de tots els mals, segons la informació que sempre ens donen a través d’aquest mitjà.

Al poble valencià ens agradaria escoltar alguna vegada en boca del PP que han reflexionat i volen netejar les seues files de brossa, emprar la política dignament per a AJUDAR AL POBLE, i no tapar-se els uns als altres quan són assenyalats i imputats. Aconseguirem sentir-ho? No ho sabem, però mentrestant, ells seguiran rient-se de nosaltres i escopint-nos a la cara amb la seua xuleria i impunitat política. Així i tot, els desitgem sort i JUSTÍCIA.

BLOC JOVE PETRER

blocjovepetrer@gmail.com