dimarts, 11 de desembre del 2012

El BLOC JOVE mostra el seu suport a la "Discapacitat en marxa pel respecte i la dignitat" en la seua Assemblea Nacional

- versió valencià -
El passat diumenge 2 de desembre, en la localitat de Biar, l'Assemblea Nacional del BLOC JOVE, a proposta del BLOC JOVE de Les Valls del Vinalopó, amb el petrerí Miquel Campello com a secretari comarcal, va aprovar una proposta de resolució per tal que les joventuts del BLOC donaren suport a "Discapacitat en Marxa pel respecte i la dignitat", moviment social que pretén reclamar els impagaments del govern valencià del PP als centres d'atenció de persones discapacitades.
Recordem que el dia 19 de novembre es va iniciar “Marxa de la Discapacitat pel respecte i la Dignitat”, on les organitzacions convocants pretenien despertar la sensibilitat dels nostres polítics i de la societat en general demanant l'anul•lació i la negociació de la nova proposta de finançament que la Generalitat vol implantar i que «posa en perill la situació laboral de les treballadores i els reballadors, la qualitat de vida de les persones usuàries, la dignitat i el respecte, de manera que deixa aquest sector en situació de risc d'exclusió social».
Un grup de treballadores i treballadors, pares, mares, usuàries i usuaris va iniciar la marxa a peu des de Villena el passat 19 de novembre i va concloure esta acció en una manifestació a la Plaça de la Verge de València el dia 29 del mateix mes. La marxa s'ha portat a terme per etapes i ha passat per centres d'atenció a la discapacitat al llarg del camí. En el recorregut, totes les persones que han volgut donar suport a la iniciativa s'han pogut sumar en qualsevol dels trams i a les manifestacions convocades davant els ajuntaments de cada població de l'itinerari, on s'ha llegit un manifest per tal d'expressar les reivindicacions de la marxa. «Es tracta d'una lluita que entenem ha de ser de totes i tots per a aconseguir un món en què les persones puguen viure amb el respecte i la dignitat que mereixem, un món que defense la inclusió i la protecció dels més vulnerables».
Per això, l'Assemblea Nacional del BLOC JOVE va mostrar per unaminitat el seu suport a la Discapacitat en Marxa pel Respecte i la Dignitat, ja que «entenem que és responsabilitat de tots fer-nos-en ressò i prendre consciència que està en joc el benestar del conjunt de la societat». D'esta manera, en el redactat de la seua proposta de resolució, el BLOC JOVE va demanar al govern valencià del PP «el pagament immediat del deute contret amb tots els centres i serveis de la discapacitat i malaltia mental, la paralització del nou pla de finançament per a centres de discapacitats l'any 2013 i la creació d'una mesa negociadora representada per totes les parts -entitats titulars, treballadores i treballadors, persones usuàries, familiars i administració- per a resoldre el futur del sector».

- versión castellano -
El BLOC JOVE muestra su apoyo a la "Discapacidad en Marcha" en su Asamblea Nacional
El pasado domingo 2 de diciembre, en la localidad de Biar, la Asamblea Nacional del BLOC JOVE, a propuesta del BLOC JOVE de Les Valls del Vinalopó, con el petrerí Miquel Campello como secretario comarcal, aprobó una propuesta de resolución con el fin de que las juventudes del BLOC apoyasen a la "Discapacidad en Marcha por el respeto y la dignidad", movimiento social que pretende reclamar los impagos del gobierno valenciano del PP a los centros de atención a personas discapacitadas.
Recordamos que el día 19 de noviembre se inició la “Marxa de la Discapacidad por el respeto y la dignidad”, donde las organizaciones convocantes pretendían despertar la sensibilidad de políticos y de la sociedad en general solicitando la anulación y la negociación de la nueva propuesta de financiación que la Generalitat quiere implantar y que «pone en peligro la situación laboral de las trabajadoras y los trabajadores, la calidad de vida de las personas usuarias y la dignidad y el respeto, de forma que deja este sector en situación de riesgo de exclusión social».
Un grupo de trabajadoras y trabajadores, padres, madres, usuarias y usuarios, iniciaron la marcha a pie desde Villena el pasado 19 de noviembre y concluyó esta acción en una manifestación en la Plaza de la Virgen de Valencia el día 29 del mismo mes. La marcha se ha llevado a cabo por etapas y ha pasado por centros de atención a la discapacidad a lo largo del camino. En el recorrido, todas las personas que han querido apoyar la iniciativa se han podido sumar en cualquiera de los tramos y a las manifestaciones convocadas ante los ayuntamientos de cada población del itinerario, donde se ha leído un manifiesto con el fin de expresar las reivindicaciones de la marcha. «Se trata de una lucha que entendemos debe ser de todas y todos para conseguir un mundo en el que las personas puedan vivir con el respeto y la dignidad que merecemos, un mundo que defiende la inclusión y la protección de los más vulnerables».
Por ello, la Asamblea Nacional del BLOC JOVE mostró por unaminidad su apoyo a la “Discapacidad en Marcha por el respeto y la dignidad”, puesto que «entendemos que es responsabilidad de todos hacernos eco y tomar conciencia que está en juego el bienestar del conjunto de la sociedad». De esta manera, en el redactado de su propuesta de resolución, el BLOC JOVE solicitó al gobierno valenciano del PP «el pago inmediato de la deuda contraída con todos los centros y servicios de la discapacidad y enfermedad mental, la paralización del nuevo plan de financiación para centros de discapacidades del año 2013 y la creación de una mesa negociadora representada por todas las partes implicadas -entidades titulares, trabajadoras y trabajadores, personas usuarias, familiares y administración- para resolver el futuro del sector». 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Financial assets have actually come down substantially from when the credit crisis started in 2007, but they are making a brief rally here and personally I think it is about over. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]prom Dresses uk[/url]
[url=http://www.canadagoosehommes.com]canada goose chilliwack bomber[/url] Check it now and sure you will enjoy your shopping online..
After several days his hands and arms began to disappear. [url=http://www.salemulberryshop.co.uk]Mulberry Mitzy Bags[/url] Then a Chinese girl performed a belly dance on the main stage, dressed in an Arabian Nights-style outfit. Then we head home. Never one to control herself, Meat also will contend in 10 activities on the Cup vacation this year, such as the season-opening Daytona 500 on Feb.
I am 14. [url=http://www.soldesgoosefr.com]Canada Goose Kensington Parka[/url] That same year Barkin met and worked with Gabriel Byrne, who she eventually married.
For prom-like styles, I probably go with gothic or classic lolita, however, if you like sweet lolita, go for non-printed pieces.. But these things can gradually start taking over our thinking process and can become an ailment without us even realizing. The towns themselves were often built to be temporary and were nothing more than tents or cabins with dirt floors at best. [url=http://www.promkleidde.com/]vergünstigte kleider[/url]

Anònim ha dit...

What I do, basically, is I steam it, then I grill it." With fishing laments - "you can catch good fish anymore." With pithy observations - "women today can cook. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]Bridesmaid Dresses uk[/url]
[url=http://www.canadagoosehommes.com]canada goose toronto[/url] addition to exercise, I generally wear high heels the total.
Similarly they need slippers to help them in summers by protecting their paws from heat and saving them from burns due to hot pavement.. [url=http://www.salemulberryshop.co.uk]Mulberry Tote Bags[/url] Of course, I'm just an old country boy. A-line long plus sized gowns is the best choice for plus size women. The sheep skin will loosen and stretchkids uggs withugg classic short black wear, and in a short while, the boots will be fittingclassic ugg boots the feet like a glove..
By normalizing the amount of sebum produced by the skin, it can reduce blackheads and pimples and other skin problems generally associated with oily skin. [url=http://www.soldesgoosefr.com]canada goose femme[/url] They are specifically designed to fit kids of all ages; however, you need to make the selection of right size by considering the age of your child.
It also comes with flame failure devices that sense when no heat is being generated and will automatically turn the gas off, taking the worry of safety out of the gas hotplate option.. The interviews for which I had traveled progressed positively, and by the time lunch time came, I felt I had already experienced a productive day. Hilary Jones, a correspondent with GMTV in the United Kingdom says you need pressure to work the bone around the teeth.. [url=http://www.promkleidde.com/]Prom Kleid 2013[/url]

Anònim ha dit...

Our tour leader is an American called Crystal. http://www.ukdresshop.co.uk
[url=http://www.canadagoosehommes.com]canada goose chilliwack[/url] Don't forget online shops' sales and deals, you can also sign up for emails to alert you of future saving oppurtunities in the store.
Your use of the site indicates your agreement to be bound by the Terms of Use.. [url=http://www.salemulberryshop.co.uk]Mulberry uk[/url] Making best of this feature brands are busy in launching different series of laptops. Equal parts grit and grind, his philosophy is straight forward, and his teaching methods incredibly inspirational. Fortunately the nike air force one high shoes can satisfy all these demands.
Customers can top up his/her prepaid mobile phone over the internet instantly from the comfort of their home. [url=http://www.soldesgoosefr.com]canada goose femme[/url] And I noticed no one had done a definitive tome on hip-hop culture that was the size and scope that it needed to be," Sommers said..
This breed is only about 100 year old. It is a place that conjures the powerful feeling of belongingness where rest and renewal happens. It might be made with velvet, lace, satin, silk or a mix of all four. [url=http://www.promkleidde.com/]kleider abendkleider[/url]