dilluns, 27 de setembre del 2010

El BLOC JOVE Petrer present a la Trobada de Tardor del BLOC JOVE


El passat cap de setmana (24, 25 i 26 de setembre de 2010), el BLOC JOVE de Petrer, representat pel Secretari Local del BLOC-Compromís per Petrer, David Navarro, i el seu portaveu, Miquel Campello, va estar present en la Trobada de Tardor del BLOC JOVE, que enguany s'ha celebrat en la localitat de Bocairent, a la comarca de la Vall d'Albaida.

Entre les activitats programades a la trobada, es van fer xarrades sobre l'ús i dinamització de les xarxes socials dels col·lectius locals. També es van celebrar taules redones amb alcaldes i regidors de joventut del BLOC de diferents municipis del territori valencià per tractar els diferents mecanismes que s'utilitzen en polítiques de joventut i participació ciutadana als pobles, així com l'impuls dels consells de joventut. També hi vam comptar amb la presència dels diputats del Grup Parlamentari Compromís a les Corts Valencianes (Enric Morera, Mireia Mollà i Josep Maria Panyella), que van fer una valoració de la situació política actual i van parlar de les directrius que seguirà el grup parlamentari en política autonòmica de joventut. Per últim, cal destacar la celebració de la Assemblea Nacional del BLOC JOVE, acte que va servir com a cloenda de la trobada. A totes estes activitats, els joves vam poder gaudir del concert de la Gossa Sorda a Gandia i vam participar en la gravació d'un lipdub (video musical filmat en una sola seqüència, que combina sincronització labial i doblatge d'àudio) que s'utilitzarà a la campanya electoral de la COALICIÓ COMPROMÍS, on està integrada el BLOC.
La valoració general de la trobada pels membres del BLOC JOVE de Petrer ha estat molt positiva en línies generals, tant per l'organització de la trobada com pels actes que s'hi han programat. Enhorabona a totes i a tots!